Кондитерське мистецтво - Кулінарна майстерня

Майстер-клас #1


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ
  1. Крем-брюле
  2. Шоколадний фондан
  3. Десерт «Павлова»
  4. Англійський чизкейк з полуничним кулі
  5. Полуничний соус
ЦІНА ЗА УЧАСТНИКА: 800₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 30 осіб

Майстер-клас #2


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ
  1. Шоколадний брауні
  2. Шу с кофейними вершками
  3. Панакота ванільно–шоколадна
  4. Американський чизкейк
ЦІНА ЗА УЧАСТНИКА: 800₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 30 осіб

Майтер-клас #3


Image
Тривалість: 3,5 години
3 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ
Тістечко полуниця-манго в дзеркальній глазурі:
  • Мус манго-маракуя
  • Мигдалевий бісквіт
  • Дзеркальна глазур
  • Полуничне конфі
Бланманже з маскарпоне с малиновим кулі
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 800₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 30 осіб
 

      Call Now Button
      X