Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
Молекулярний борщ
- Пісок з цибулі
- Ікра з моркв’яного фрешу
- Спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом
- Льодяники з смаженої свинини
- Равіолі з сметани
- Спонж-кейк
- Сухий лід (для подачі)
Канелоні фаршировані соусом крем-чиз:
- Соус крем-чиз з сифона
- Канелоні з манго
- Піна з полуниці
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 1000₴
Рекомендована кількість учасників: 8 осіб
Як відбувається майстер-клас молекулярної кухні
Клієнт відвідає груповий майстер-клас молекулярної кухні. Її методи приготування базуються на законах хімії та фізики.
Урок проведе професійний кухар. Він розповість про незвичайні технології, а також про текстури та їхні ролі в молекулярної кухні.
Гостю видадуть усі необхідні інструменти та інгредієнти. Разом із шефом він приготує дві страви:
- молекулярний борщ;
- каннеллоні, фаршировані соусом крем-чіз.
У процесі учень навчиться робити пісок з цибулі, піну з полуниці, льодяники зі свинини та багато іншого. За допомогою сухого льоду він зможе ефектно оформити частування.