molecular-kitchen-ua - Кулінарна майстерня

Молекулярна кухня


Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
Молекулярний борщ
  1. Пісок з цибулі 
  2. Ікра з моркв’яного фрешу
  3. Спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом
  4. Льодяники з смаженої свинини
  5. Равіолі з сметани
  6. Спонж-кейк
  7. Сухий лід (для подачі)
Канелоні фаршировані соусом крем-чиз:
  1. Соус крем-чиз з сифона
  2. Канелоні з манго
  3. Піна з полуниці 
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 1000₴
Рекомендована кількість учасників:  8 осіб

Як відбувається майстер-клас молекулярної кухні

Клієнт відвідає груповий майстер-клас молекулярної кухні. Її методи приготування базуються на законах хімії та фізики.

Урок проведе професійний кухар. Він розповість про незвичайні технології, а також про текстури та їхні ролі в молекулярної кухні.

Гостю видадуть усі необхідні інструменти та інгредієнти. Разом із шефом він приготує дві страви:

У процесі учень навчиться робити пісок з цибулі, піну з полуниці, льодяники зі свинини та багато іншого. За допомогою сухого льоду він зможе ефектно оформити частування.


ВІДЕО


      Call Now Button
      X