molecular-kitchen-ua - Кулінарна майстерня

Молекулярна кухня


Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
Молекулярний борщ
  1. Пісок з цибулі 
  2. Ікра з моркв’яного фрешу
  3. Спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом
  4. Льодяники з смаженої свинини
  5. Равіолі з сметани
  6. Спонж-кейк
  7. Сухий лід (для подачі)
Канелоні фаршировані соусом крем-чиз:
  1. Соус крем-чиз з сифона
  2. Канелоні з гарбузового фрешу
  3. Піна з полуниці 
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 1000₴
Рекомендована кількість учасників:  8 осіб
 

ВІДЕО


      Call Now Button
      X