М'ясний клуб - Кулінарна майстерня

М’ясний клуб #1


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ: 3 СТРАВИ
  1. Медальйони телячі в панчеті з томленими томатами
  2. Свинина фарширована соусом песто
  3. Телятина смажена з овочами
СОУСИ:
  1. Вишневий соус карі
  2. Грибний соус мерло
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 1000₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 20 осіб

М’ясний клуб #2


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ: 4 СТРАВИ
  1. Яловичина “Велінгтон”
  2. Яловичина по-цюрихськи
  3. Салат “Бутаніко”
  4. Вершковий рис карі
  5. Потейто-пай
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 1000₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 20 осіб
 

      Call Now Button
      X