Гастрономічний клуб “Кулінарна майстерня” запрошує маленьких кулінарів та їх батьків! Це новий формат відпочинку з дітьми. Вас чекатимуть смачні пригоди, захопливі майстер-класи для наймолодших і найдоросліших. Змішувати і збивати, стукати і ламати — готувати ще ніколи не було так весело і голосно! Команда “Кулінарної майстерні” приготувала спеціальний дитячий майстер-клас, який зацікавить навіть найактивнішого непосиду. Під наглядом дорослих і керівництвом шеф-кухаря діти відчують себе на кухні як вдома!
Дні народження: для дітей
ТРИВАЛІСТЬ: 2,5 ГОДИНИ
1,5 години майстер-класу + 1 година дегустації
ПРО ПОДІЮ
Ми з радістю зробимо свято вашої дитини ще смачнішим та цікавішим. Діти отримають фартук, ковпак кухаря та візьмуть участь у створенні страв. Наприкінці події учасники отримають рецепти та подарунки. Батьки можуть спостерігати як готують їхні діти, або відпочивати в окремому залі, де зможуть замовити чай, каву, коктейлі.
МЕНЮ: 3 СТРАВИ
По окончанию мастер-класса, участники получают рецепты приготовленных ими блюд.
Напій
Основна страва
Десерт
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 500 грн
Рекомендована кількість учасників: від 10 осіб
ФАРТУК У ПОДАРУНОК 300 грн
МІНІМАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ: 5000 грн
Меню на вибір
НАПОЇ
Мохіто
Піна Колада
Лимонад
Мілкшейк
Фруктовий смузі (за сезоном)
ОСНОВНІ СТРАВИ
Міні-піца з ковбасками папероні
Бургер з біфштексом
Рол Каліфорнія з слабосоленою сьомгою
Равіолі з куркою та салерою
Паста а-ля Карбонара з домашнього тіста
ДЕСЕРТИ
Тірамісу з перепелиних жовтків
Торт «Захер»
Веселі млинці з фруктами
Ванільні капкейки з кремовою шапкою
Шоколадний фондан з морозивом (для кулінарів від 10 років)
Молекулярна кухня: формат для дітей
ТРИВАЛІСТЬ: 3 ГОДИНИ
2 години майстер-класу + 1 година дегустації
ПРО ПОДІЮ
Дозвольте дітям самим знайти відповіді на ці питання, провівши власний експеримент під нашим керівництвом, в затишній кулінарній майстерні. Ми вирушаємо на пошуки секретного рецепту молекулярних страв. На заняттях діти приготують страви під керівництвом професійних кухарів, а під кінець з великим апетитом все самі і з’їдять.
МЕНЮ: 3 СТРАВИ
Желейні спагетті з апельсинового фрешу зкрем-чизом з сифону та посипкою з кріо-наноморозива Dippin Dots.