Японська кухня - Кулінарна майстерня

Японська кухня #1


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ: 5 СТРАВ
  1. Рол “Філадельфія”
  2. Рол “Каліфорнія”
  3. Рол футомакі “Спайс”
  4. Хенд-рол “Ясай”
  5. Гункани з чукою
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 600₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 100 осіб
ЗАМОВЛЯЮ!

Японська кухня #2


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ: 4 СТРАВИ
  1. Чорний дракон
  2. Червоний дракон
  3. Зелений дракон
  4. Місо суп з грибами шиїтаке
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 600₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 100 осіб
ЗАМОВЛЯЮ!

Японська кухня #3


Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ: 5 СТРАВ
  1. Рол “Тобіко“
  2. Макі рол з мідіями та кімчі
  3. Опаленний рол
  4. Рол “Боніто”
  5. Солодкий рол “Темпура” з фруктами
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 600₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 100 осіб
ЗАМОВЛЯЮ!

Японська кухня #4


Image
Тривалість: 2,5 години
2 години майстер-класу + 30 хвилин дегустації
МЕНЮ: 5 страв
  1. Запечений рол з лососем
  2. Футомакі смажені з чукою
  3. Уромакі смажені з креветкою
  4. Рол з грибами спайс
  5. Запечені суші с мідіями
ЦІНА ЗА УЧАСНИКА: 600₴
Рекомендована кількість учасників: від 6 до 30 осіб
ЗАМОВЛЯЮ!
 

 

Майстер-клас суші — що це?

Захопливе заняття з приготування страв японської кухні від профі-сушиста. Можливість навчитися створювати декілька видів апетитних ролів в домашніх умовах. Залежно від запропонованої програми, також вийде осягнути рецептуру суші-гунканів, місо супу або солодких ролів. Для приготування всіх страв будуть надані всі необхідні інгредієнти – від сушених водоростей норі до слабосоленої сьомги і креветки ама Ебі. Заняття проходить в невеликій групі до 10 чоловік, тож дегустація всіх приготованих страв пройде у відмінній компанії.

 

Як усе відбувається?

Щасливчик опиниться в кулінарній студії, де у нього буде можливість познайомитися з справжнім гуру японської кухні, що підготує все необхідне для навчання і видасть кожному учаснику майстер-класу фартухи. Заняття розпочнеться з короткої історії про походження суші і тонкощі японської кухні. Потім щасливчик дізнається, як обрати якісні інгредієнти, познайомиться з правилами нарізання продуктів, навчиться варити і заправляти рис. Опісля кожен зможе самостійно приготувати кілька видів ролів або інші страви японської кухні. По завершенню майстер-класу, усіх учасників групового заняття очікує смачна дегустація за затишним столиком.

 

Необхідні інгредієнти надаються

Для приготування страв надається усе необхідне. Так, в распорядженні відвідувачів будуть кухонні знаряддя, посуд та продукти найвищої якості.

 

Вишукана дегустація

Наприкінці майстер-класу можна буде спробувати усі приготовані смаколики, сидячи за великим столом! За бажанням, частину страв можна забрати додому й порадувати своїх близьких своїми кулінарними здібностями.

 


ФОТО


 

 
 

 

Call Now Button

      X