• 01
    01.April.Thursday

    ОРЕНДА

    All day
    2021.04.01

    No additional detail for this event.

  • 02
    02.April.Friday

    ІТАЛІЙСЬКА КУХНЯ #2

    11:00 -14:00
    2021.04.02
    1. Рагу болоньєзе
    2. Конкильйоні фаршировані та запечені у соусі помодоро
    3. Полента сирна
    4. Крем-сабайон з фруктами
  • 02
    02.April.Friday

    ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ: ДЛЯ ДОРОСЛИХ

    19:00 -23:00
    2021.04.02

    No additional detail for this event.

  • 03
    03.April.Saturday

    МОЛЕКУЛЯРНА КУХНЯ

    11:00 -14:00
    2021.04.03
    МОЛЕКУЛЯРНИЙ БОРЩ
    1. Пісок з цибулі 
    2. Ікра з моркв’яного фрешу
    3. Спагетті з бурякового фрешу з бальзамічним оцтом
    4. Льодяники з смаженої свинини
    5. Равіолі з сметани
    6. Спонж-кейк
    7. Сухий лід (для подачі)
    КАНЕЛОНІ ФАРШИРОВАНІ СОУСОМ КРЕМ-ЧИЗ:
    1. Соус крем-чиз з сифона
    2. Канелоні з гарбузового фрешу
    3. Піна з полуниці 
  • 03
    03.April.Saturday

    ЯПОНСЬКА КУХНЯ #1

    14:30 -17:00
    2021.04.03
    1. Рол “Філадельфія”
    2. Рол “Каліфорнія”
    3. Рол футомакі “Спайс”
    4. Хенд-рол “Ясай”
    5. Гункани з чукою
Call Now Button

      X